Geslaagde editie Grens Heuvelen Classic!

Afgelopen zaterdag 8 juni is de Grens Heuvelen Classic verreden. Het was een groot succes!

Al vroeg in de ochtend gingen groepen vrijwilligers aan de slag om de route uit te zetten en de verzorgingsposten op te zetten en te bevoorraden. De toertocht heeft niet alleen belangstelling uit Overijssel getrokken maar ook vanuit onze noordelijke provincies was de deelname hoog. De eerste deelnemers stonden al om 8 uur aan de start om zich te registreren en te genieten van een heerlijk bakje koffie met koek om daarna te beginnen aan de mooie tocht. 

Onderweg konden ze hun energie weer opladen bij de diverse verzorgingsposten, dat was ook nodig want de laatste 30 km moest er stevig getrapt worden vanwege een behoorlijke tegenwind. Op de Sportboulevard waar de start en finish was lag een heerlijk broodje hamburger klaar en was er frisdrank om de dorst te lessen.

Gezien de vele complimenten voor de route, bewijzering en verzorging van de deelnemers was het een geslaagde toertocht die alleen plaats kon vinden door de inzet van de vrijwilligers en de ondersteuning van onze tocht sponsoren. Bedankt daarvoor!

Graag tot volgend jaar!

Heb je de foto's al gezien?

Onze huisfotograaf Jacob Westra heeft de toertocht weer goed vastgelegd. Klik hier om de foto's te bekijken!