Algemene leden vergadering 2024

Algemene leden vergadering 2024

Op 19 maart 2024 is het weer zover, onze jaarlijkse algemene ledenvergadering om 20:00 in Zaal Mulder. Een avond waarbij we eens niet de benen op de fiets aan het werk hoeven te zetten, maar een gezellige avond waarin we onze passie voor het fietsen delen en ideeën uitwisselen om samen nieuwe wegen te verkennen voor de ontwikkelingen en evenementen van onze club.

Hoewel de agenda nog niet geheel vaststaat, zal het eerste gedeelte van de avond gevuld worden met de officiële punten, zoals bijvoorbeeld de financiën en het rooster van aftreden. Hierna is het woord aan onze fanatieke commissies, waarmee we terug- en vooruitkijken naar de mooie evenementen en activiteiten die zij hebben georganiseerd en gaan organiseren. Uiteraard is er ruimte voor onze geweldige sponsoren, die onze club en leden op verschillende vlakken ondersteunen. Zodra de agenda opgesteld is zullen de leden, deze ontvangen in de e-mail.

 Ook willen we graag deze avond met jou in discussie gaan en samen met jou nadenken over de toekomst van onze club, over welke activiteiten en/of evenementen de club kan ontplooien (of juist niet) en hoe deze dan vormgegeven kunnen worden. Wij kijken daarom uit naar jouw deelname en waardevolle inzichten.