MTB

TCHWV MTB Trainingsavonden 2023

Ook dit jaar hebben we onze vaste trainingsavonden waarin we trainen op het verbeteren van je MTB-skills.

WAAR EN WANNEER

Tijdens de zomertijd periode trainen we op de woensdag avond op de route van Hardenberg en omstreken. We starten dit seizoen op het terrein van Total Outdoor, exacte starttijd is terug te vinden in het trainingsschema. 

Klik hier voor een route beschrijving naar Total Outdoor

DE TRAININGEN

De trainingen zijn dit jaar iets anders ingedeeld dan voorgaande jaren. Uiteraard hebben we de bekende techniek trainingen, waarbij je flink aan je skills kan werken en natuurlijk de toeravonden om mooie gezamenlijke ritten te maken. Nieuw in het schema is het thema Riders Choice, hierbij ligt de invulling van de avond volledig bij de deelnemers, dus dit kan van alles zijn! De MTB challenge doen we dit jaar eerder in het seizoen, in deze MTB-meerkamp kan je de opgedane skills van het seizoen met een wedstrijdelement in praktijk kan brengen. En op de laatste training gaan we het seizoen gezellig afsluiten.

BIKEPARK HOLTEN

Ook nieuw is een eenmalige techniektraining op een zaterdag in bikepark Holten. Hier wordt wel een eenmalige bijdrage van € 5,- gevraagd, voor de huur van het bikepark. Opgeven kan bij de trainers.

NIVEAUVERSCHIL

Er wordt training gegeven op verschillende niveaugroepen, waardoor iedereen z’n MTB-skills kan verbeteren en op zijn of haar eigen tempo kan rijden.

MEE DOEN?

TCHWV leden kunnen altijd in clubkleding aansluiten. Deelnemers jonger dan 14 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. 

Ben je nog geen lid en wil je een keertje vrijblijvend mee trainen? Meld je dan bij een trainer (herkenbaar aan de rode rugzak). Wil je vaker mee trainen wordt dan voor een klein bedrag lid.

Helm, verlichting (zie schema) en een veilige MTB  zijn verplicht voor deelname!

Training overzicht